Анастасія Рахманова
Професійна кондитерка з багаторічним досвідом, яка спеціалізується на приготуванні макаронсів. Її шлях у цій галузі почався з власної пристрасті до десерту, що згодом переріс у глибоке вивчення технік, текстур та впливу кожного інгредієнта на кінцевий продукт.Упродовж років вона вдосконалювала процеси приготування макаронсів, провела сотні експериментів і зібрала найефективніші методи, які дозволяють досягти передбачуваного та професійного результату — створення справжнього кулінарного шедевру! — навіть у домашніх умовах.
Анастасія проводить майстер-класи, розробляє навчальні програми, ділиться досвідом з тими, хто хоче не просто навчитися пекти, а й розуміти, які саме процеси відбуваються на кожному етапі приготування. Вона працює з різними техніками, поєднує традиційні та сучасні підходи, акцентує увагу на деталях і якості.
Книжка Анастасії Рахманової «Мистецтво Макаронс» є результатом багаторічної практики, систематизації знань і прагнення допомогти іншим створювати макаронси — десерт та форму кулінарної самореалізації водночас.